FK Pardubice
B-tým

B-tým hostí v neděli na Vinici Přepeře

PREVIEW | V neděli kromě pardubického A-týmu hraje i naše „béčko.“ Na Vinici vyzve v 10:15 hodin FK Přepeře. V předzápasovém preview jsme vyzpovídali Daniela Pandulu. Ten prozradil například to, v čem vidí jarní zlepšení rezervy.

Minulý víkend vybojoval pardubický B-tým cenné vítězství na trávníku Velvar, kterým patří první místo v tabulce ČFL skupiny B. „Poslední zápas musíme hodnotit kladně, jelikož jsme jako první tým na jaře odvezli všechny body z Velvar. Předvedli jsme skvělý týmový výkon. Myslím si, že nám právem tři body náleží,“ vysvětluje tahoun B-týmu Daniel Pandula.

Naše „béčko“ čeká do konce letošní sezóny ještě pět mistrovských utkání. V tabulce třetí nejvyšší soutěže patří Východočechům 9. příčka. Daniel Pandula říká, že Němečkova družina aktuálně cítí formu: „Každý bodový zisk nám neskutečně pomáhá. Snažíme se jít zápas od zápasu. Sami moc dobře víme, že můžeme hrát otevřenou partii s každým týmem soutěže. Nehodláme polevovat.“

V jarní části sezóny vybojovala parta okolo trenéra Pavla Němečka už 19 bodů za 6 výher a 1 remízu. „Přisuzuji to tvrdé práci a dobrému nastavení v trénincích. V týmu panuje skvělá atmosféra. Každému se v přátelském prostředí pracuje daleko lépe. Na jaře jsme hlavně vylepšili obrannou fázi. Už nedostáváme tolik gólů. Navíc se v útoku cítíme silní. Skoro v každém utkání jsme dokázali vstřelit branku,“ hlásí 20letý útočník rezervy.

Už tuto neděli od 10:15 hodin vyzve FK Pardubice B na stadionu Pod Vinicí FK Přepeře. „V neděli budeme chtít navázat na výkon z Velvar. Z duelu s Přepeřemi chceme vyválčit všechny tři body. Chtěl bych pozvat pardubické fanoušky, bude to opravdu zajímavé utkání. Podpora z tribun na Vinici nás bude hnát dopředu,“ cítí odchovanec Ústí nad Orlicí.

Přepeře jsou aktuálně na posledním místě třetiligové tabulky, pardubický tým tak do nedělního střetnutí vstoupí jako mírný favorit. „Nehledíme na postavení v tabulce. Pro nás to nehraje žádnou roli. Každý zápas je jiný, ale víme, že to nebude nic snadného. Určitě ale nic nepodceníme,“ upřesňuje Pandula.

Utkání mezi FK Pardubice B a FK Přepeře startuje v neděli v 10:15 hodin na Vinici. Pokud tedy nevíte, co v neděli dopoledne podniknout, rozhodně doporučujeme přijít podpořit naši rezervu.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek